Vitamine, minerale și detoxifiere

Încă din copilărie, în sezonul rece răceam. Acestă slăbiciune m-a urmărit și la maturitate până am descoperit că pot să-mi îmbunătățesc imunitatea.

Până la Black Friday nu mai e mult. Ce crezi că am auzit? Că Farmacia la Pret Mic pregătește surprize. Mare încântare pentru mine, care înainte de iarnă trebuie să mă pregătesc temeinic cu suplimente care mă țin departe de gripă. 

Despre Farmacia la Preț Mic

Poți intui tare bine din titlu că e o farmacie unde găsești o gamă variată de dermatocosmetice, de vitamine și suplimente. Tot în denumire apare și ”Preț Mic” , aceasta fiind misiunea lor principală, ca produsele pe care le comercializează atât online, cât și în sediile fizice din București să se afle la prețuri accesibile. Iar pentru ca medicamentele fără prescripție medicală să ajungă la cât mai multe persoane, au și un serviciu sigur de livrare în București și Ilfov, iar temperatura medicamentelor e controlată.

 

Prețuri deja mici care să fie și reduse de Black Friday sună ideal așa că eu sunt convins că suplimentele necesare unui sistem imunitar puternic se vor afla în coșul meu de cumpărături. Pentru mine funcționează echilibrul: vitamine, minerale și detoxifierea organismului.

Vitamine

Pentru a ne lua necesarul zilnic de vitamine din mâncare trebuie să avem o dietă variată. Să mâncăm multe fructe și legume de culori diferite. Să stăm suficient la soare, iar de cele mai multe ori, e dificil, de aceea, nu e deloc greșit să faci de câteva ori pe an cură cu vitamine, mai ales în sezonul rece.

Farmacia la Preț Mic nici acum nu au prețuri imense, dar eu mi-am notat în reminders vizita pe site de Black Friday, căci sentimentul de ”2 la preț de 1” nu prea-l egalează nimic. Poate doar o zi la soare, pe o plajă imensă, înconjurat de prieteni. Numai că sezonul nu ne mai permite, poate doar dacă mergem în vacanță într-o țară exotică. Greu de crezut că o astfel de ofertă turistică o voi găsi de Black Friday și dacă o găsesc, unde să mai plec la ce situație e în lume? Dar pot suplimenta vitamina D și să fac mișcare într-o piscină acoperită împreună cu prietenii. Sau dacă nici piscina nu-i o variantă, mai ales în perioada aceasta când spațiile închise nu funcționează decât dacă sunt absolut necesare, măcar pot să împart câte o vitamina D cu amicii, deci ce bine ar fi să iau cutia la reduceri!

De ce Vitamina D?

Păi nu doar ea, ci și A-ul, și complexul de B-uri, și C-ul, și E-ul…

Mai bine se prezintă ele:

A: Eu sunt prima litera din alfabet și pe bună dreptate! Am rol esențial în imunitate. Betacarotenul pe care îl conțin ajută în lupta cu celulele canceroase și crește rezistența la infecții.

B: După spusele tale mi se pare că mai mult B-ul te ajută, din Betacaroten. 

A: Tu nici măcar nu eșți o vitamina!

B: Sunt mai multe! Un complex întreg și toți aducem beneficii majore creierului. Vitamina B6 oferă sprijin în sinteză anticorpilor, deci luptă împotriva bacteriilor. Ajută și la descompunerea proteinelor digestive!

C: Terminați cu cearta! Toată lumea știe că eu am efect antioxidant. Am reputație că te pun pe picioare dacă ai răcit cât ai spune citrice! 

D: Citrice! Unde-mi sunt picioarele?

C: Hei, nu m-ai lăsat să termin!

D: Ai spus că e suficient să spun ”citrice”. Dar cred că trebuie să-ți alegi un cuvânt mai lung…

E: Poate ”Vitaminte”, căci toți stimulăm sistemul imiunitar. De exemplu, eu…

C: Nuu, stai! Eu sunt vedetă…

D: Bine că nu ne pui să mâncăm cretă…

C: Nu! Eu îndem la consumul de kiwi, rodii, pătrunjel, varză, lămâi. Iar atunci când ai carențe, o vitamina C e bine să ai în casă! 

D: Dar mai ales Vitamina D să ai, că fără soare tare greu faci rost de mine, iar deficitul te predispune infecțiilor și crește riscul de boli autoimune

E: Dragilor, repet. Toți avem scopul nostru. E important să ne aflăm în dozele recomandate în organismul uman. Eu, de exemplu, produc celule natural killer, cele care identifica și distrug germenii patogeni și celulele canceroase, astfel am grijă de imunitatea oamenilor

A, B, C, D: Bine că le știi tu pe toate!

Acesta e un dialog imaginar, dar pe mine m-au convins. De fapt, eram convins de dinainte pentru că aleg constant să am grijă de sănătatea mea.

Minerale

Apropo, la gama Naturalis poți găsi multe combinații de vitamine, au chiar și un supliment numit ImunoSuport Forte, pe care nu l-am încercat, dar ar fi o ocazie bună dacă ar avea discount de Black Friday.

Dacă ar fi discount la produsele Naturalis, aș profita să-mi fac stocul și de minerale, căci sunt la fel de importante ca vitaminele în lupta împotriva gripei. De exemplu, magneziu fortifică sistemul imunitar, ajută inima și tranzitul intestinal. Seleniu și Zinc luptă cu gripa și grăbesc vindecarea.

ImunoSuport Forte conține o combinație de nutrienți, vitamina C, D si mineralul zinc. Mi se pare important să-ți menționez că dacă alegi să iei o combinație de nutrienți, atunci nu trebuie să mai iei separat niciunul dintre nutrienții pe care îi conține suplimentul ales. Poate doar dacă îl conține într-o cantitate foarte mică și ai deficiență. Altfel, e suficient să luăm doza zilnică recomandată din fiecare vitamină.

Ca ultim sfat pentru o imunitate puternică: detoxifică-ți organismul!

Bea sucuri naturale și apă. Poti apela chiar la suplimente cum este: Colon Help care asigură normalizarea tranzitului intestinal. 

Ar fi fain ca suplimentul Colon Help să fie la reduceri când va fi Black Friday la Farmacia la Preț mic, mai ales că lista de ingrediente arată așa: semințe de in, tărâțe de psyllium, fructe de chimen, fructe de coriandru, oregano, frunze de pătrunjel, argilă.

Cu încredere aleg o pastilă atunci când lista de ingrediente nu pare scrisă în chineză. Un organism curat, e un organism puternic!

De Black Friday eu nu-mi voi cumpăra doar electronice, ci voi avea grijă și de sănătatea mea cu vitamine și suplimente la preț mic.

Articol scris pentru SuperBlog 2020

Sursa fotografiilor este: Farmacia la Preț Mic

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer